Житомирський губернатор, який прийшов на держслужбу з бізнесу Порошенка, вирішив звільнитись

Житомирський губернатор, який прийшов на держслужбу з бізнесу Порошенка, вирішив звільнитись

Заяву на звільнення очільник області написав з сьогоднішнього числа.

Голова Житомирської обласної держадміністрації Сергій Машковський написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це Машковський повідомив УНН.

Заяву на звільнення очільник області написав з сьогоднішнього числа.

“Дійсно, я підтверджую, що з сьогоднішнього числа написав заяву на звільнення, але на даний момент до указу Президента України я ще виконую свої обов’язки. Коли буде указ, тоді я дам розширену прес-конференцію і відповім на всі запитання”, — сказав Машковський.

Причину написання заяви на звільнення керівник області не коментує.

Як повідомляв Главком, Сергій Машковський був призначений на пост керівника області два роки тому. Він змінив Сидора Кізіна, главу житомирської облорганізації ВО «Свобода», який пробув губернатором Житомирської області зовсім недовго.

Машковський народився в 1980 році на Волині. У 2004 році закінчив Київський національний лінгвістичний університет за спеціальністю «Англійська мова та література». З 2000 по 2006 роки проживав і працював в Лондоні, закінчив університетський курс з управління бізнесом. Після повернення в Україну постійно проживав в Житомирі.

Там працював виконавчим директором і гендиректором ТОВ «Мега Моторс Груп» (офіційний дилер з продажу та обслуговування автомобілів марки FORD). Пізніше очолив ТОВ «Полісся Моторс Груп» (офіційний дилер з продажу та обслуговування автомобілів марки Renault), і за сумісництвом - компанію «Форвард Класік» (офіційний дилер з продажу та обслуговування автомобілів марки Honda). У 2010 році став депутатом Житомирської міськради.

«Його підприємство займається автодилерства, працює в структурі автомобільного бізнесу Порошенка», - відзначала Тетяна Чорновіл ще на посаді уповноваженої Кабінету міністрів з питань антикорупційної політики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: