Журналісти дізнались ім'я довіреної особи Путіна, якій сьогодні оголосили підозру у держзраді

Журналісти дізнались ім'я довіреної особи Путіна, якій сьогодні оголосили підозру у держзраді
Олену Одновол затримали, коли вона їхала з окупованого Криму на материкову територію України

23 квітня жінку було затримано на КПП «Чонгар»

Громадянці України, яку 23 квітня затримали на адміністративній межі з Кримом, за звинувачення у сприянні окупаційній влади півострова, повідомили про підозру у держзраді.

Про це повідомила речник прокуратури АРК Тетяна Тихончик в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Затриманій вчора на КПВВ «Чонгар» особі, яка брала участь в організації та проведенні незаконних виборів президента РФ в Криму, повідомлено про підозру у вчиненні державної зради», - розповіла вона.

Як повідомляв «Главком»,  23 квітня на КПВВ «Чонгар» в рамках кримінального провадження за фактом вчинення державної зради, затримано громадянку України, яка діючи в інтересах Російської Федерації, а також неурядової всеросійської громадської організації «Волонтеры Победы», будучи довіреною особою кандидата в президенти РФ Володимира Путіна, незаконно організувала та проводила на тимчасово окупованій території Криму збір підписів на підтримку висунення Путіна кандидатом на пост президента РФ.

Як стало відомо «Новинарні» з джерел у силових органах Херсонщини, затриману кримчанку звати Олена Одновол, вона 1981 року народження.

Жінка постійно проживає в місті Саки, захоплюється велоспортом.

Робота у російській провладній організації “Волонтери перемоги” вказана як основне заняття в її профілі у «Фейсбуці».

Із незаконно анексованого півострова на материк вона їхала на хрестини. При собі Одновол мала тільки українські документи. Жінка завбачливо не взяла з собою ні свій російський паспорт, ні навіть мобільний телефон – очевидно, думала, що так її не ідентифікують.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: