Злочевський взяв на роботу екс-керівника ЦРУ

Злочевський взяв на роботу екс-керівника ЦРУ
Джозеф Кофер Блек

Генерал ЦРУ на службі у Burisma Group

Burisma Group оголосила про розширення ради директорів і входження до її складу екс-керівника Антитерористичного центру ЦРУ (1999–2002) і посла з особливих доручень із боротьби з тероризмом Джозефа Кофера Блека.

На своїй позиції Блек займатиметься питаннями безпеки і стратегічного розвитку Burisma Group, йдеться в офіційному повідомленні компанії, інформує «ДС».

Це далеко не перше політичне призначення в компанії Миколи Злочевського. У раді директорів також перебуває колишній президент Польщі Олександр Квасьневський та син попереднього віце-президента США Хантер Байден. Зі зміною влади в США і приходом нового президента Дональда Трампа Злочевський намагається збалансувати інтереси Burisma Group як у демократичному, так і в республіканському таборі американського політичного істеблішменту.

Демократичне «крило» в компанії представлене Хантером Байденом, сином віце-президента США в адміністрації Барака Обами – Джозефа Байдена. Після поразки Хілларі Клінтон в останній президентській кампанії Джо Байден залишається найбільш рейтинговим демократом і може брати участь у виборах президента США в 2020 році.

Джозеф Кофер Блек, у свою чергу, зможе вибудувати діалог з функціонерами Республіканської партії і нинішнім кабінетом президента США Дональда Трампа. Саме Кофера Блека Трамп хотів бачити на посаді директора Центрального розвідувального управління США.

Джозеф Кофер Блек є визнаним експертом у сфері боротьби з міжнародним тероризмом, кібербезпеки, національної безпеки і міжнародних відносин. На держслужбі Блек також був старшим радником із закордонних справ одного з учасників президентських перегонів у США в 2012 році – Мітта Ромні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: