ЗМІ: Путін в окупованому Криму провів таємну зустріч з Медведчуком

ЗМІ: Путін в окупованому Криму провів таємну зустріч з Медведчуком

На зустрічі йшлося про українську політику, Мінські домовленості та обмін полоненими.

Президент Російської Федерації Володимир Путін під час візиту в окупований Крим минулого тижня провів закриті переговори з Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє РБК, посилаючись на власні джерела.

«Під час турне по Криму російський лідер провів закриті переговори з Віктором Медведчуком», - йдеться у повідомленні джерел, близьких до Медведчука.

Згідно з інформацією видання, ще два джерела, близькі до Кремля, підтвердили, що лідер «Українського вибору» під час поїздки глави РФ «точно був у Криму» і що останні 2 роки Путін регулярно зустрічається з ним під час поїздок на окупований півострів.

Зазначається, що на зустрічі йшлося про українську політику, виконання Мінських угод та обмін полоненими. За словами одного з джерел, бесіда відбулася пізно ввечері в п'ятницю, 18 серпня 2017 року.

Так, у прес-службі Кремля не прокоментували зустріч. Помічник Медведчука Олег Бабанін також не підтвердив й не спростував інформацію про зустріч.

Раніше Путін розповів про дружбу зі своїм кумом, «українським націоналістом» Віктором Медведчуком, який виступає за «федеративну державу» Україну без Криму й хороші відносини з Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: