ЗМІ: США п’ять років виділяли мільйони доларів на секретну програму з вивчення НЛО

ЗМІ: США п’ять років виділяли мільйони доларів на секретну програму з вивчення НЛО

Зустріч винищувача США з невідомим об'єктом у 2004 році

За даними ЗМІ, програма, проведення якої не афішувалося оборонним відомством, почалася в 2007 році і закінчилася в 2012

З оборонного бюджету США п'ять років виділялися мільйони доларів для Пентагону на розширену програму вивчення аерокосмічної загрози, яка передбачала спостереження за НЛО.

Про це повідомляє The New York Times.

За даними видання, програма, проведення якої не афішувалося оборонним відомством, почалася в 2007 році і закінчилася в 2012.

Відзначається, що в рамках програми досліджувалися літаючі об'єкти, поведінка яких не вписувалася в загальновідомі закони фізики, в тому числі невідомий овальний літаючий об'єкт, який в 2004 році переслідували два американські винищувачі біля берегів Сан-Дієго. Також, за інформацією газети, деякі з дослідників повідомляли про перенесений фізіологічний вплив від досліджуваних об'єктів.

Раніше ЦРУ опублікувало звіти про свою діяльність на 13 млн. сторінок, де міститься інформація, в тому числі, про НЛО, а також про програму «Зоряні ворота», яка дослідила можливі психічні здібності людини.

При цьому в ЦРУ не приховують, що більшість матеріалів зазнали невеликої редактури. «Це було зроблено з метою захисту джерел інформації, а також методів її збирання, розголошення яких може зашкодити національній безпеці США», - пояснили в розвідці.

У той же час відомство пообіцяло надалі поповнити колекцію розсекречених документів.

Нагадаємо, в ірландському місті Горі місцеві співробітники поліції в ході погоні на неймовірно низькій швидкості зупинили «НЛО».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: