ЗМІ: Трамп хоче перефарбувати «борт номер один»

ЗМІ: Трамп хоче перефарбувати «борт номер один»

«Борт номер один» американського президента

За інформацією ЗМІ, Трамп називає «борт номер один» літаком «кольору Жаклін Кеннеді»

Президент США Дональд Трамп вважає, що кольори «борту номер один» слід змінити і позбутися від біло-синього на користь чогось «більш американського».

Про це пише інтернет-портал Axios з посиланням на джерело в оточенні президента.

За інформацією ЗМІ, Трамп називає «борт номер один» літаком «кольору Жаклін Кеннеді» - перша леді і президент Джон Кеннеді обрали цей біло-блакитний дизайн на початку 60-х років. Він також вважає, що нинішній колір не відповідає стилю Сполучених Штатів, тому потрібно додати червоного. Також президент висловив невдоволення маленьким розміром ліжка на борту і буде клопотати про його збільшення, додає видання.

Відзначається, що Трампу доведеться переобиратися на другий термін, щоб політати на модернізованому «борту номер один», - новий літак, швидше за все, буде готовий не раніше 2021 року.

У лютому цього року стало відомо, що американська адміністрація домовилася з корпорацією Boeing про закупівлю двох пасажирських літаків, призначених для Трампа. Загальна сума контракту може скласти $3,9 млрд і включає модернізацію бортів з будівництвом нового ангара для них.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: