ЗМІ: В Одесі протестували проти забудови Kadorr-group

ЗМІ: В Одесі протестували проти забудови Kadorr-group

Мітинг в Одесі.

Фото: apostrophe.ua

Учасники акції закликали прокурорів пам'ятати про те, що вони також живуть в Одесі і не повинні давати поблажок тим, хто спотворює їх рідне місто

У п'ятницю, 4 серпня, в Одесі під обласною прокуратурою пройшла акція протесту, в якій взяли участь бійці батальйону «Азов» та жителі міста. За словами активістів: «будівельним беззаконню в Одесі повинен наступити кінець», повідомляє «Апостроф».

Мова йде про скандальне будівництво висотки на вул. Каманіна в Одесі. Минулого тижня міський ДАБК видав припис про припинення будівельних робіт. За цією адресою будівельна компанія збиралася звести висотку в порушення низки технічних та екологічних норм. Втім, незважаючи на припис, будівельні роботи на об'єкті тривають. 

«До нас неодноразово зверталися одесити, які живуть поряд з цим будівництвом. В їх будинках тріщини, не кажучи вже про постійний пил. Ми не можемо залишатися осторонь», - прокоментував Сергій Варламов, начальник міського штабу партії «Національний корпус».

59846f1a8fce0-2

Активісти тримали в руках символічні плакати з написами «Аднановска цегла не міцна», «Аднан, кивай з Одеси» та ін. Вони скували двері прокуратури ланцюгом як знак того, що дії прокурорів можуть бути паралізовані грошима бізнесмена, який знищує Одесу.

Учасники акції закликали прокурорів пам'ятати про те, що вони також живуть в Одесі і не повинні давати поблажок тим, хто спотворює їх рідне місто. Люди вимагали відкрити кримінальну справу проти компанії-забудовника, що належить сирійському бізнесмену Аднану Кивану, а також забезпечити виконання приписів ДАБК про припинення будівельних робіт.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: