ЗМІ з'ясували, де відпочиває міністр Омелян і скільки це йому коштує

ЗМІ з'ясували, де відпочиває міністр Омелян і скільки це йому коштує
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян

Міністр зупинився в одному з найдорожчих готелів Бодрума

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян знаходиться на відпочинку в Туреччині. Відповідне фото, на якому чоловік, схожий на міністра, ходить по пляжу, опублікувало видання «Апостроф».

За даними видання, чиновник зупинився в одному з найдорожчих готелів Бодрума - Luxbodrum, де вартість однієї ночі перебування перевищує 30 тисяч гривень. Згідно з декларацією, заповненою міністром Володимиром Омеляном, його дохід за 2016 рік склав близько 290 тисяч гривень. З урахуванням вартості перельоту для нього та членів його родини, він витратив на відпочинок понад 500 тисяч гривень, переконують ЗМІ.

5988a6495d695-7777

5988a4d3363fe-2017-08-07-17.30.28

Фото: apostrophe.ua

Перебуваючи на відпочинку, Володимир Омелян повідомив про перемогу над прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом у суді. Як повідомила раніше «Українська правда», суд першої інстанції скасував рішення про перепідпорядкування «Укрзалізниці».

«Після набрання законної сили судовим рішенням «Укрзалізниця» повернеться додому», - написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Володимир Омелян.

18 січня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні затвердив новий статут ПАТ «Укрзалізниця», згідно з яким Міністерство інфраструктури втрачає право бути органом управління УЗ. У Кабінеті міністрів не збираються здаватися і вже підготували звернення в апеляційну інстанцію. Конфлікт між Гройсманом та міністром транспорту набирає обертів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що восени міністр транспорту Володимир Омельян і керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун покинуть свої посади. Нездатність до конструктивного діалогу і постійне протистояння з усіма, є основною претензією до Омеляна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: