Зона АТО: різко загострилася обстановка на приморському напрямку

Зона АТО: різко загострилася обстановка на приморському напрямку

Приморське угрупування бойовиків посилюється бронетехнікою

В зоні проведення антитерористичної операції різко загострилася обстановка на приморському напрямку. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».
«В районах Широкиного, Водяного, Талаковки бойовики влаштовують силами мобільних вогневих груп короткі, але потужні вогневі нальоти. Крім того, відзначається ущільнення бойових порядків противника: на схід від лінії Октябрь - Безіменне фіксується поява бронетехніки, включаючи танки (як мінімум 12 машин, групами по 2-3 танка посилені підрозділи терористів на цій ділянці, також 4 од. ББМ в районі самого Безіменного, в районі Коминтернового - 3 танка і 6 од. БМП-2, за н.п. Октябрь - скупчення автотранспорту і ББМ - 12-13 вантажівок і 4 од. МТ-ЛБ)», - йдеться у повідомленні.
Також «ІС» звертає увагу на спроби утримувати вогневу ініціативу терористами на ділянках захід і північний захід від Донецька.
Крім того, відзначається активність «Горлівського гарнізону» бойовиків, в першу чергу на західному і північно-західному флангах з тенденцією загострення ситуації на правому фланзі Світлодарської дуги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: