Зять Трампа три години відповідав на запитання конгресменів щодо зв’язків з РФ

Зять Трампа три години відповідав на запитання конгресменів щодо зв’язків з РФ
Зять президента США Джаред Кушнер

Джаред Кушнер вийшов із закритого приміщення Капітолію, відмовляючись відповідати на запитання журналістів про підсумки засідання

Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер протягом трьох годин відповідав на запитання конгресменів під час закритого засідання комітету з питань розвідки Палати представників, який проводить розслідування щодо Росії, пише The Hill

Видання наголошує, що Кушнер «вийшов із закритого приміщення Капітолію лише о 13:30 (за місцевим часом або о 20:30 за Києвом - ред.), відмовляючись відповідати на запитання журналістів про підсумки засідання», - наголошує видання.

Деталі допиту Кушнера невідомі. Водночас у самому Комітеті коротко прокоментували хід слухань.

«Мені він здався відвертим, налаштованим на взаємодію, з бажанням відповідати на кожне запитання від нас та на будь-які уточнення», - зазначив член комітету конгресмен-республіканець Майк Конавей.

Заступник голови комітету демократ Адам Шифф також висловив своє задоволення від розмови з Кушнером.

«Це засідання було дуже продуктивним і надало можливість поставити низку питань, які стосувалися комітету. Ми цінуємо його добровільну готовність прийти та надати свідчення сьогодні», - зауважив він.

Нагадаємо, що Дональд Трамп-молодший у 2016 році організував зустріч з російським адвокатом Весельницькою, яка має зв'язки з Кремлем. Зустріч проходила під час президентської кампанії в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку 9 листопада 2016 року.

На ній також були присутні зять Дональда Трампа Джаред Кушнер та Пол Манафорт, який в той час очолював президентську кампанію кандидата-республіканця. 

У вівторок, 25 липня, колишній глава передвиборного штабу американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт також дав свідчення в комітеті з розвідки Сенату США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: