Пожежа у «Токіо Стар»: двох загиблих досі не упізнали

Пожежа у «Токіо Стар»: двох загиблих досі не упізнали
Стан тіла загиблої дитини такий, що офіційно ідентифікувати її особу можна лише після проведення генетичної експертизи

Станом на 21 серпня не вдається ідентифікувати особи двох загиблих - чоловіка і дитини

Експерти Одеського обласного бюро судмедекспертизи поки офіційно не встановили особи двох із дев'яти загиблих під час пожежі в готелі «Токіо Стар». Тривають заходи з ідентифікації дитини та чоловіка.

Про це повідомила 21 серпня «Укрінформу» заступник очільника відділу комунікацій Одеського главку Нацполіції Світлана Білецька, пославшись на керівника Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи.

«Станом на 21 серпня не вдається ідентифікувати особи двох загиблих - чоловіка і дитини. Експерти підтвердили, що загинула жителька Сумської області, 1977 року народження. Загиблу дружину опізнав її чоловік, що прибув з нею до Одеси на відпочинок і зараз перебуває в лікарні. Однак стан тіла загиблої дитини такий, що офіційно ідентифікувати її особу можна лише після проведення генетичної експертизи», - зазначила Білецька.

Так само не ідентифіковано особу загиблого чоловіка, хоча його обличчя не обгоріло - родичі можуть опізнати. Однак поки що ніхто не звернувся до органів внутрішніх справ з приводу зниклого громадянина, додала речниця поліції.

Білецька також прокоментувала пост у Facebook директора Сумської школи №12 Ірини Губської, за словами якої під час пожежі в готелі «Токіо Стар» згоріла 10-річна учениця цієї школи разом з обома батьками.

«Наразі експерти не мають достатніх підстав, щоб підтвердити смерть школярки із Сум. А особу загиблої жінки опізнав її чоловік, що зазнав опіків і перебуває в одеській лікарні. Тому можемо констатувати, що станом на 21 серпня ідентифіковано семеро із дев'яти загиблих», - уточнила речниця поліції.

Нагадаємо, у вівторок суд відправив власника одеського готелю у СІЗО.

У ніч на суботу, 17 серпня, у готелі «Токіо Стар» по вул. Водопровідній в Одесі сталася пожежа. Загинули дев’ять людей, десять постраждалих.

За даними ДСНС, 17 серпня о 01:34 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те що у м. Одеса по вул. Водопровідна, 1а, в готелі «Токіо Стар» виникла пожежа. О 01:39 на місце події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи та встановили загорання на другому поверсі орієнтовно на площі 200 кв м.

На час пожежі в готелі знаходилось орієнтовно 200 осіб. Під час ліквідації пожежі евакуйовано 136 осіб, врятовано – 7. О 03:36 пожежу було локалізовано та о 04:32 ліквідовано на площі 1000 кв м.

Після трагедії в готелі «Токіо Стар» поліція провела ряд обшуків на всіх об'єктах, власником яких є Вадим Чорний.

Прокуратура Одещини повідомила про підозру власнику готелю «Токіо Стар».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: