У центрі Одеси вибухнув автомобіль: є постраждалий

У центрі Одеси вибухнув автомобіль: є постраждалий

У результаті вибуху постраждав 25-річний місцевий мешканець, який в той момент знаходився неподалік автівки

У Приморському районі Одеси в ніч з 24 на 25 червня стався вибух легкового автомобіля, припаркованого на вулиці Троїцькій, у результаті постраждав 25-річний чоловік.

Про це повідомила поліція Одеської області у Facebook.

«У результаті вибуху постраждав 25-річний місцевий мешканець, який в той момент знаходився неподалік автівки. Наразі останнього госпіталізовано до медичного закладу для надання необхідної медичної допомоги«, - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що вибух стався внаслідок дії спеціального пристрою, який був встановлений в передній частині авто.

Водночас, за інформацією місцевого видання «Думская«, вибух на перетині Троїцької і Олександрівського проспекту прогримів близько 23:40, а постраждалий - директор охоронної фірми «Самсон« Андрій Бабенко.


«Очевидці розповіли, що він (Бабенко, - ред.) приїхав додому з сім'єю і охороною на чорному Mercedes. Машину залишили через дорогу. Коли директор «Самсона« заходив додому з дружиною, дітьми в супроводі охорони, спрацював вибуховий пристрій. Дружина і діти Бабенка не постраждали. Попередньо, директор охоронної фірми отримав поранення ніг«, - повідомило видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: