На Сумщині поліція викрила дівчину, яка вдома створила нарколабораторію

На Сумщині поліція викрила дівчину, яка вдома створила нарколабораторію

24-річна конотопчанка у своїй квартирі влаштувала нарколабораторію. Інгредієнти для дурман-зілля замовляла через мережу Інтернет, а готовий «продукт» як вживала сама, так і реалізовувала іншим наркозалежним громадянам

Працівники Департаменту протидії наркозлочинності у Сумській областіотримали інформацію про ймовірне виготовлення та зберігання 24-річною жителькою Конотопу психотропних речовин, повідомляє Сектор комунікації поліції Сумської області.

Перевіривши повідомлення, правоохоронці отримали повне йому підтвердження. Більш того, за вказаною адресою, у квартирі дівчини, вони виявили підпільну лабораторію з виготовлення «дурман-зілля». Поліцейські вилучили саморобне лабораторне обладнання: холодильник, колби і дзеркало. А також вже готову до вживання «продукцію»: 5 медичних шприців з ін‘єкційним розчином, 4 г білої речовини, схожої на амфетамін, та кілька пляшок з рідиною, подібною до концентрату з макової соломи (опій екстракційний) загальним об‘єм близько 6 літрів.

За словами господарки квартири, вона самостійно виготовляла наркотики. Частину вживала сама, все інше збувала таким же наркозалежним громадянам. Ціни на свій «товар» визначала в залежності від його виду: 1 г амфетаміну коштував 300 гривен, 1 «кубик» розчину опію - 60 грн. Інгредієнти для виготовлення психотропних речовин молода жінка замовляла через мережу Інтернет, а отримувала за допомогою послуг відомого перевізника. Вилучені поліцією предмети та речовини направлені для проведення хімічної експертизи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: