Як Порошенко з першою леді прожили 2018-й. Один рік у фотографіях

Як Порошенко з першою леді прожили 2018-й. Один рік у фотографіях
2018 рік Петра Порошенка

2018 рік президентства Петра Порошенка у фотографіях (1 січня 2018 - 31 грудня 2018)

Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook опублікував знакові фото з подій, у яких він брав участь протягом року, що минув.

«Таким був мій рік 2018... Дякую усім, хто був поруч!» - написав Порошенко.

В опублікованому фотоальбомі зібрано близько трьох сотен світлин, які зроблені прес-службою глави держави протягом 2018 року в різний час і в різних місцях: під час закордонних поїздок, на сході України, в Києві, в інших регіонах країни, а під час головних подій у церковному світі, пов’язаних, зокрема, із отриманням Томосу.

Петро Порошенко та Філарет в літаку до Києва, Україна, 28 грудня 2018 року. Фото Михайла ПалінчакаПетро Порошенко та Філарет в літаку до Києва, Україна, 28 грудня 2018 року. Фото Михайла Палінчака

На багатьох відібраних фото Порошенко зображений зі своєю дружиною Мариною Порошенко.

Є дуже романтичні знімки президентського подружжя.

Президент України з дружиною біля Маріїнського палацу. Київ, 03 вересня 2018року. Фото Михайла МарківаПрезидент України з дружиною біля Маріїнського палацу. Київ, 03 вересня 2018року. Фото Михайла Марківа

Також серед фотографій є знімки Порошенка із зустрічей зі світовими лідерами: зокрема, Ангелою Меркель, Еммануелем Макроном, Дональдом Трампом та його дружиною:

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: