Американський сенатор Маккейн переніс операцію на оці

Американський сенатор Маккейн переніс операцію на оці
Сенатор Джон Маккейн

Хірурги успішно видалили п'ятисантиметровий згусток крові з лівого ока політика

Сенатор від Республіканської партії сенатор Джон Маккейн переніс операцію з видалення тромбу і протягом наступного тижня буде відновлюватися в штаті Арізона. Офіс сенатора не зміг повідомити про точну дату повернення його до роботи, зазначає Reuters.

Маккейн змушений залишитися в Арізоні після того, як йому провели операцію з видалення згустку крові з лівого ока, що утворився в результаті тромбозу вени сітківки.

Як наголошується в заяві клініки, в якій проходить лікування Маккейн, «операція з видалення згустку крові була проведена в п'ятницю, 14 липня, після звичайного огляду у лікаря».

«Хірурги успішно видалили п'ятисантиметровий згусток крові в ході мінімальної інвазивної краніотомії з надрізанням брови. Сенатор відпочиває у себе вдома, стан його здоров'я оцінюється як нормальний», - наводить офіс Маккейна слова представника клініки Майо.

Реабілітація сенатора займе близько тижня. Видання також повідомляє, що відсутність Маккейна на голосуванні по законопроекту про скасування програми Obamacare може ускладнити його затвердження, оскільки в даний час йде боротьба за кожен голос.

Нагадаємо, за день до операції Маккейн в Сенаті закликав США надати Україні летальну зброю та посилити санкції проти Росії.

Як відомо, американський сенатор-республіканець Джон Маккейн переконаний, що дії російського керівництва становлять більшу загрозуглобальній безпеці, ніж злочини терористичного угруповання «Ісламська держава». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: