Українські артисти зібрались на музичний фестиваль до Росії

Українські артисти зібрались на музичний фестиваль до Росії
«Валентин Стрикало» — український гурт, заснований у 2010 році

Фестиваль позиціонує себе, як один з найбільших музичних фестивалів в Росії

Українські гурти - YUKO, «Щасливі люди» і «Валентин Стрикало» планують виступити на російському музичному фестивалі «Дика м'ята 2018», який пройде в селі Бунирьово Тульської області (Росія) з 9 по 11 червня.

Про це повідомляє сайт фестивалю.

Зазначимо, що у програмі також було вказано ім'я української співачки, учасниці шоу «Х-фактор-6» Аліни Паш, однак вона скасувала свою участь.

Так, фестиваль позиціонує себе, як один з найбільших музичних фестивалів в Росії. Він пройде недалеко від Москви, в Тульській області.

Раніше міністерство закордонних справ наполегливо рекомендувало громадянам України утриматися від поїздок до Російської Федерації для відвідання змагань фінальної частини чемпіонату світу з футболу, яка відбудеться з 14 червня по 15 липня.

Нагадаємо, віце-спікер і представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко повідомила, що близько п’яти тисяч громадян України придбали квитки на чемпіонат світу з футболу у Росії.

Міністерство закордонних справ України оприлюднило список контактів, за якими слід звертатися українцям, які поїдуть на чемпіонат світу з футболу до Росії, у разі, якщо їм буде потрібна допомога.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: