Фонсека про матч з «Ромою»: Моя команда у відмінному стані фізично, тактично й технічно

Фонсека про матч з «Ромою»: Моя команда у відмінному стані фізично, тактично й технічно
Паулу Фонсека. Фото: ФК Шахтар

Головний тренер «Шахтаря» відповів на запитання журналістів перед матчем з італійським клубом

У «Шахтарі» розуміють, наскільки складна зустріч на них очікує в Римі, тому команда мотивована.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, який під час прес-конференції відповів на запитання журналістів перед матчем із «Ромою».

Слова тренера наводить прес-служба «Шахтаря»

«Ми знаємо, наскільки складна зустріч нас очікує, і дуже мотивовані. Проте не варто порівнювати «Наполі» й «Рому» – це дві геть різні команди. Римляни виграли п’ять з-поміж шести останніх матчів у чемпіонаті, а в Лізі чемпіонів на власному полі жодного разу не пропустили від «Атлетико» та «Челсі». Тому уявляємо, як буде непросто, і можу сказати, що наші футболісти до цього готові», - запевнив тренер.

«Команда у відмінному стані фізично, тактично й технічно. Деякі хлопці травмовані, та втім завтра ми спробуємо показати футбол, який «Шахтар» демонструє повсякчас. Не чекаю радикальних змін порівняно з останніми матчами. Ми маємо розуміти, що наш суперник є міцним і попереду надважке протистояння. Я переконаний, що «Рома» дуже жорстко розпочне від самого старту, високо пресингуватиме нас і не даватиме розігрувати м’яч. Своєю чергою ми повинні намагатися демонструвати наш футбол, а в обороні бути майже ідеальними», - підкреслив Фонсека.

Матч-відповідь у Римі команди проведуть вже 13 березня о 21:45.

Нагадаємо, у першому матчі «Шахтар» здобув перемогу з рахунком 2:1.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: