Григорій Суркіс розповів, як хоче, щоб футбол повернувся на «Донбас-Арену»

Григорій Суркіс розповів, як хоче, щоб футбол повернувся на «Донбас-Арену»
Григорій Суркіс. Фото dynamo.kiev.ua

На думку віце-президента УЄФА, життя у країні повинне налагодитися

Життя в Україні рано чи пізно налагодиться, і футбол цьому повинен посприяти.

Так вважає віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, якого цитують «Подробности».

«Футбол ще раз демонструє можливість єднання людей навколо цієї мирної зброї у світі – футбольного м'яча. Гра ще раз це продемонструвала», - прокоментував він те, що на матч ФК «Маріуполь» - «Динамо» зібрався фактично повний стадіон.

«На тлі подій у нашій країні – трагічних подій, гинуть люди – сьогодні неможливо грати у футбол у багатьох сильних центрах нашої країни. Зокрема, у Луганську, у Донецьку», - додав Суркіс-старший.

«Дуже хотілося б, щоб найближчим часом футбол повернувся на «Донбас-Арену», у Луганськ. Футбол не повинен бути політизованим, а повинен грати свою гуманітарну місію – місію об'єднання людей, місію пов'язану з оптимізмом, місію щастя», - продовжив він.

За словами Григорія Суркіса, безпека є головним визначенням того, де відбувається матч, які ризики це несе для уболівальників і команд.

«Тому у світлі останніх подій цей матч, що проходить при повних трибунах, при тому, що делегація була й у Волновасі, у школі та на блок-посту, – це свідоцтво того, що рано чи пізно життя у країні налагодиться», - підсумував він.

Нагадаємо, у Маріуполі під час матчу, де був Порошенко, вболівальники побилися із силовиками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: