Хемілтон сподівається стати чемпіоном Формули-1 без допомоги напарника

Хемілтон сподівається стати чемпіоном Формули-1 без допомоги напарника

Британський пілот розраховує, що його Mercedes буде завжди попереду боліду Боттаса

Льюїс Хемілтон каже, що не хотів би долучати командну тактику до боротьби за титул, оскільки сподівається випереджати напарника Валттері Боттаса у наступних гонках.

В Угорщині Боттас пропустив уперед Хемілтона, щоб британець спробував поборотися за перемогу з Кімі Райкконеном і Себастьяном Феттелем. Коли Хемілтону не вдалося цього зробити, він уповільнився та на останньому колі повернув позицію своєму напарнику, втративши три важливі очки.

Хемілтон усвідомлює, що йому не варто очікувати на допомогу Боттаса, поки фін сам не втратить шанси на титул, але сподівається бути попереду нього.

«Вважаю, що події в Угорщині відбулися у правильний час та у правильний спосіб. Моя головна мета - опинитися у такій позиції, щоб подібного більше не траплялося. Це найпростіше рішення, оскільки команді не доведеться втручатися», - сказав Хемілтон.

«Вважаю, Валттері сам може прийняти своє рішення. Наприклад, коли зрозуміє, що він вже поза боротьбою за титул. Думаю, він сам прийме рішення. Можливо, разом із командою», - додав Льюїс.

Хемілтон також спростував припущення про те, що повернення позиції в Угорщині допомогло закріпити між ними хороші відносини.

Нагадаємо, що історичну дощову вечірню гонку у Сінгапурі виграв Хемілтон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: