«Карпатам» уже взимку можуть заборонити купувати нових футболістів

«Карпатам» уже взимку можуть заборонити купувати нових футболістів
Володимир Гудима у футболці львівського клубу

Адвокат екс-півзахисника клубу каже, що львівський клуб знаходиться за крок від чергового трансферного відсторонення

«Карпати» напередодні трансферної зими-2017/18 можуть знову зіткнуться із забороною на реєстрацію нових футболістів.

Така ситуація може виникнути після того, як сторони конфлікту про борг «Карпат» колишньому футболістові Володимиру Гудимі отримали на руки рішення Франківського райсуду міста Львова, інформує Sport Arena.

Львів'яни мали намір оскаржити у суді загальної юрисдикції вердикт Палати з вирішення суперечок ФФУ від 9 липня 2014 року, яка передбачала виплату Гудими 74 тисяч доларів.

Але після рішення КДК ФФУ клуб був змушений попросити суд не розглядати справу. КДК вимагав відмовитися від позову у суді загальної юрисдикції у футбольному суперечці, як це вимагають норми ФІФА.

«13 грудня отримано рішення Франківського суду про залишення позову «Карпат» без розгляду. Ухвала про забезпечення цього позову унеможливлювали будь-які дії щодо повернення боргу «Карпат» Гудимі. Іншими словами, поки йшла справу, клуб могли не карати за невиконання попередніх рішень органів футбольного правосуддя», - сказав адвокат гравця Андрій Руденко.

«Тепер же бар'єри для ненакладення заборони на реєстрацію нових футболістів відсутні. Фактично може знову діяти заборона, накладена на «Карпати» у травні цього року, але була загальмована судовим розглядом», - додав він.

Нагадаємо, «Карпати» програли суд в Лозанні у справі свого колишнього нападника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: