«Краще б вірус підхопили ви»: Зірковий тренер жорстко відповів безтурботним папарацці

«Краще б вірус підхопили ви»: Зірковий тренер жорстко відповів безтурботним папарацці
Жорже Жезуш обурений беспечністю ЗМІ
Instagram

Пандемія SARS-CoV-2 та пневмонії COVID-19 довели людей до крайнощів

Топовий португальський тренер Жорже Жезуш, що нині тренує бразильський суперклуб «Фламенго», підхопив коронавірус. Через карантин він повернуся до Португалії.

Його повернення стало топ-темою для місцевих ЗМІ.

Після прильоту, на виході з аеропорту його застали журналісти, які намагалися розпитати його. На них не було засобів захисту - ні медичних масок, ні рукавичок, на відміну від самого Жорже Жезуша.

Він відмовився відповідати на питання, проте його продовжили дошкуляти. Фахівця це розлютило; він кинув на їхню адресу: «Це ви повинні були підхопити вірус».

Всі гравці та співробітники «Фламенго» 17 березня 2020 сдали тест на коронавірус - небезпечний штам було виявлено лише у одного 65-річного Жезуса, втім зараження не дало ніяких симптомів.

Після цього португалець записав звернення, в якому заявив, що буде дотримуватись карантину. А також агітував наслідувати його приклад. Як бачимо, далеко не всі послухали авторитетного фахівця.

Нагадаємо, Португалія не уникла пандемії - нині в цій країні зафіксовано біля 2,5 випадків та 23 смерті від COVID-19. Нині у країні введено надзвичайний стан й на карантині навіт президент Португалії, проте для нахабних папарацці це нічого не варте.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: