Молдовський футболіст «Карпат» розповів, як рятуються від пандемії у Львові

Молдовський футболіст «Карпат» розповів, як рятуються від пандемії у Львові

Александру Бойчук демонструє зразкову поведінку

Легіонер львівського клубу Александру Бойчук вирішив перечекати пандемію у Місті Лева

Александру Бойчук в інтерв’ю сайту moldfootball.com розказав, чому не став повертатись на час карантину на батьківщину та які умови у закритому нині Місті Лева.

«Я у Львові, вирішив залишатися тут. Як би сильно не хотілося повернутися додому до своїх близьких, не хочу ризикувати і їхати 9 годин на машині через заражені міста, де мені може знадобитися робити зупинки. За офіційними даними, заражених у Львові немає, але не можна бути впевненим щодо відсутності носіїв вірусу. Не сказати, що всі навколо панікують, але запобіжних заходів все ж дотримуються», - ділиться інформацією нападник команди львівських «Карпат».

Також Бойчук сказав, що дотримується режиму карантину, але не втрачає нагоди підтримувати фізичну форму: 

«Справжній професіонал ніколи не припиняє тренуватися - чи то епідемія, чи то просто відпустка. Я всіляко підтримую себе у формі, хоча мені не вистачає, звичайно, роботи з м'ячем і командних тренувань. Але мені пощастило з моїм житлом, в нашому будинку для мешканців є обладнана для відпочинку зона на даху, де можна проводити час, відпочивати і милуватися містом. Завдяки відмінній погоді, я можу проводити час на цьому даху, займаючись йогою або фізичними вправами, за навчанням або романтичною вечерею. А ще, перебуваючи стільки часу вдома, я почав більше приділяти часу читанню, збиранню пазлів, а також перегляду фільмів і серіалів».

Нагадаємо, наразі у Львівській області зафіксовано два підтверджених випадків зараження SARS-CoV-2 - коронавірусом нового типу, всього ж таких випадків по Україні - менше сотні, але полегшено зітхати не варто - справа в тому, що в державі поки не налагоджено діагностику інфекції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: