У Львові залучатимуть психологів для заспокоєння людей під час карантину

У Львові залучатимуть психологів для заспокоєння людей під час карантину

У Львові надаватимуть психологічну допомогу для населення під час карантину

Фото з відкритих джерел

Люди відчувають тривогу, хвилюються, що буде далі

Сьогодні, 24 березня, у Львові відбулося чергове засідання міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції, на якому прийняли рішення подбати про психологічну допомогу для населення міста, яке перебуває в умовах карантину.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«На сьогоднішньому засіданні штабу ми обговорили можливість надання психологічної допомоги нашим мешканцям. Потрібно проводити роз’яснювальні бесіди з дітьми, людьми старшого віку, якщо вони потребують допомоги. Дуже багато людей зараз перебувають вдома, слухають багато інформації по телебаченню, через що відчувають тривогу, хвилюються, що буде далі. Тому ми вирішили залучати психологів для допомоги і заспокоєння львів’ян, зменшити градус напруги серед населення", — сказала заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури Ірина Маруняк

Нагадаємо, як захистити психіку від коронавірусу пояснила «Главкому» психотерапевт Лариса Дідковська. «Паніка – це природний стан людини, яка потрапляє в ситуацію небезпеки. Це означає, що людина мусить десь подіти свою напругу і тривогу. Для цього треба діяти. Головне завдання – перевести енергію напруги у конструктивну дію, а не на деструктив», – вважає Лариса Дідковська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: