Перехід парагвайського футболіста «Динамо» у бразильський клуб зірвався

Перехід парагвайського футболіста «Динамо» у бразильський клуб зірвався

Дерліс Гонсалес. Фото ФК «Динамо»

Дерліс Гонсалес, очевидно, найближчим часом повернеться у київський клуб

Вінгер «Динамо» Дерліс Гонсалес, схоже, таки не перейде у «Сантос».

Агент футболіста Ісідоро Хіменес повідомив про провал перемовин з бразильським клубом.

«Телефоном ми обговорювали з президентом «Сантоса», що вони виплатять Дерлісу таку ж зарплату, яку він отримував у «Динамо». Це було для нас великим сюрпризом, коли після прибуття до Бразилії все змінилося. Ми чекали рішення клубу чотири дні, і нічого не отримали. У понеділок я хотів платити вже 50% його зарплати», - сказав агент.

«Ми пропонували обіцяну зарплату плюс бонуси, щоб не піти у збитки. Ми намагалися допомогти, але більше не бажаємо. Ми дуже розчаровані ситуацією. Це несерйозно. Переговори завершені», - цитує Хіменеса Gazeta Esportiva.

«Сантос», у свою чергу, скаржиться, що парагвайський футболіст попросив на додаток до зарплати у розмірі 250 тисяч доларів бонусу при підписанні контракту переліт першим класом, будинок та автомобіль.

«У нас є бюджет, який ми були готові витратити на зарплату Гонсалеса, про це вони знали. Ми навіть збільшили цю суму після схвалення правлінням клубу, але ми не божевільні», - заявив президент «Сантоса».

«Або прийміть нашу політику та філософію, або ми відмовляємося приймати ваші умови», - додав він.

До слова, київський клуб раніше узгодив із «Сантосом» умови оренди Дерліса. Натомість, у Київ повинен переїхати вінгер бразильців Вітор Буено, який вже вилетів до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: