Світоліна озвучила свої цілі на другу частину сезону

Світоліна озвучила свої цілі на другу частину сезону
Еліна Світоліна

Українка прийняла рішення не виступати на маленьких турнірах

П'ята ракетка світу Еліна Світоліна пояснила, чому прийняла рішення не виступати на маленьких турнірах і назвала свої завдання на другу частину сезону.

За словами української тенісистки, у другій половині сезону значно більше турнірів, тому вона повинна підходити до змагань в хорошій формі.

«Мета до кінця цього року - як можна краще грати кожен турнір, на кожен з них у нас стоїть найвище завдання, це завжди перемога. Для мене найважливіше - бути фізично в хорошій формі, без травм. Тому що в другій половині сезону буде більше турнірів, які мають значний вплив на рейтинг. І, звичайно ж, залишився ще один Grand Slam в Нью-Йорку. Ми будемо готуватися якнайкраще і постараємося зіграти на 100%», - зазначила вона.

«Можливо, я зіграю один турнір 250 тисяч і то ближче до кінця року, будемо дивитися, як я буду рухатися по рейтингу. Але ми з командою вважаємо, що це вірний вибір, ми не будемо фокусуватися на маленьких турнірах, тому що завдання стоїть тільки на турнір Grand Slam», - додала Світоліна.

Нагадаємо, п'ятеро українок потрапили в основну сітку US Open.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: