П'ять українських тенісисток зіграють в основній сітці US Open

П'ять українських тенісисток зіграють в основній сітці US Open
Еліна Світоліна

Турнір стартує в Нью-Йорку 27 серпня

Опублікований заявочний лист останнього в сезоні турніру Grand Slam, який стартує в Нью-Йорку 27 серпня.

Так, в основній сітці US Open виступлять п'ять українських тенісисток.

Перша ракетка України Еліна Світоліна виступить в Нью-Йорку всьоме. У минулому році вона вперше вийшла до четвертого кола турніру, де в трьох сетах поступилася Медісон Кіс.

Леся Цуренко вдев'яте буде стартувати на US Open, але вшосте в основі. Так само як і у Світоліної, у Цуренко найкращий результат - четверте коло, яке вона показала в 2016 році.

Катерина Бондаренко вже в дванадцятий раз зіграє на американському мейджорі і вдев'яте в основній сітці, що є кращим результатом в українському жіночому тенісі.

Катерина Бондаренко - єдина українка, якій вдалося зіграти в чвертьфіналі US Open (2009 рік).

Катерина Козлова вшосте приїжджає до Нью-Йорку і вчетверте виступить в основній сітці. Найкращий результат Козлової на цьому турнірі - друге коло в минулому році.

Даяна Ястремська - вперше в кар'єрі зіграє в основній сітці турніру Grand Slam.18-річна українка вже пробувала свої сили в кваліфікації Відкритого чемпіонату Австралії і Вімблдону, але обидва рази програла в другому колі.

Після успішних результатів на турнірах ITF у Римі і Будапешті Ястремська зуміла дебютувати в топ-100 і гарантувала собі місце в основній сітці US Open.

Зазначимо, що з першої сотні рейтингу WTA на американський мейджор не заявлена тільки 74-я ракетка світу італійка Сара Еррані, якій продовжили дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил.

Захищеним рейтингом планують скористатися Тімеа Бачинскі, Лаура Зигемунд, Маргарита Гаспарян та Мір'яна Лучич-Бароні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: