Тренер біатлонної збірної пояснив, чому України провалила чемпіонат Європи

Тренер біатлонної збірної пояснив, чому України провалила чемпіонат Європи
Юрай Санітра намагається зберігати оптимізм
Biathlon.com.ua

На континентальній першості українські чоловіки не здобули жодної медалі

Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра підвів підсумки чемпіонату Європи-2019 в білоруських Раубичах, де українська чоловіча команда не здобула жодної нагороди.

«Діма Підручний повинен був бігти в пасьюті, але виникли проблеми зі шлунком, - каже тренер. -  Не знаю, чи то через переїзд, чи то через харчування, але ми вирішили, що краще буде не стартувати, оскільки хочемо ще підготуватися до чемпіонату світу.

Руслан Ткаленко на цьому чемпіонаті Європи пробіг добре – це позитивно для нашої команди. На чемпіонаті світу він може зайняти четверте місце в естафеті, тому будемо далі його готувати, щоб протримався в такому стані до чемпіонату.

Важко це говорити, але цей чемпіонат Європи для моєї команди пройшов погано. Я був впевнений, що після перельоту через океан ми повернемося в кращому стані, що не буде проблем з акліматизацією. Підручний добре почувався фізично, але переїзд погано вплинув на психіку, ще й ці проблеми з харчуванням (зі шлунком). Прима і Семенов готувалися до чемпіонату Європи, але стрільба і швидкість Сергія були дуже поганими.

У нас є ще 10 днів до чемпіонату світу – хлопці трохи відпочинуть, Підручний та Прима заїдуть на три дні додому, щоб психологічно трохи відновитися. Зустрінемося всі тут 28-го і продовжимо підготовку до стартів, особливо нам треба стабілізувати стрільбу і підготуватися добре до першої гонки - змішаної естафети, де, я впевнений, побіжать найсильніші на той момент в нашій команді».

Чемпіонат світу з біатлону стартує 7 березня в шведському Естерсунді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: