Воротар «Ліверпуля» Каріус догравав фінальний матч Ліги чемпіонів зі струсом мозку (відео)

Воротар «Ліверпуля» Каріус догравав фінальний матч Ліги чемпіонів зі струсом мозку (відео)
Лоріс Каріус. Фото взяте з twitter.com/loriskarius

Саме через це, можливо, він і припустився двох помилок, які призвели до поразки його команди

Стала відомою причина абсурдних голкіперських ляпів Лоріса Каріуса у фіналі Ліги Чемпіонів між «Ліверпулем» і «Реалом», що відбувся у Києві.

Виявилося, що на початку другого тайму німецький воротар мерсисайдців отримав струс мозку, а вже через певний час припустився двох результативних помилок.

Після фіналу медичний персонал «Ліверпуля» був стурбований станом голкіпера та відправив його на додаткове обстеження до лікарні Массачусетса.

У підсумковому висновку лікарів йдеться, що «після ретельного перегляду ігрового моменту та додаткових обстежень, включаючи симптоматику, зроблено висновок, що Каріус зазнав струсу мозку у матчі 26 травня 2018 року».

«Під час нашої оцінки основні залишкові симптоми та об’єктивні ознаки Каріуса показали, що візуальна просторова дисфункція існувала та, ймовірно, сталася одразу після події. Також збереглися додаткові симптоматичні та об’єктивно відмічені сфери дисфункції. Отримані пошкодження могли впливати на ігрову ефективність пацієнта», - додається.

У медичному висновку згадувалося про епізод, який стався на 48-й хвилині матчу. Під час атаки Реала Серхіо Рамос увірвався до штрафного майданчика і в спробі опинитися першим на м’ячі відмахнувся від голкіпера «Ліверпуля». Каріус впав на газон, але швидко підвівся і продовжив гру.

Читайте також: Сором величного «Реалу» й роль особистості в історії «Ліверпуля» в Києві. Європейські ЗМІ про фінал Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: