Амбасадор фіналу жіночої Ліги чемпіонів у Києві: Це – надзвичайний турнір, де грають топ-клуби

Амбасадор фіналу жіночої Ліги чемпіонів у Києві: Це – надзвичайний турнір, де грають топ-клуби
Ія Андрущак. Фото ФФУ

Ія Андрущак на офіційний церемонії поділилася очікуваннями від майбутнього фіналу

Футболістка національної збірної команди України Ія Андрущак подякувала футбольній спільноті за почесну місію бути амбасадором фіналу жіночої Ліги чемпіонів-2018.

Як інформує офіційний сайт Федерації футболу України, про це заявила вона сама на презентації логотипів фіналів у Києві.

«Це – велика честь представляти фінал Ліги чемпіонів серед жіночих команд. Сподіваюсь, ця подія дасть поштовх і приверне увагу до розвитку жіночого футболу в Україні», - сказала вона.

«Майбутній фінал – грандіозне свято, адже всі люди, які прийдуть на стадіон, отримають насолоду від видовища. Впевнена, що за емоціями та пристрастями цей матч не поступиться чоловічому фіналі», - додала Андрущак.

За її словами, Ліга чемпіонів – надзвичайний турнір, де грають топ-клуби: «Барселона», «Челсі», «Манчестер Сіті» й інші.

«І в нашій країні є клуби, які грали у цьому турнірі: команди з Чернігова, Івано-Франківська та дві з Харкова. Я запрошую всіх, хто любить футбол, і, можливо, не знайомий з жіночим футболом, прийти на фінал і підтримати команди, які приїдуть до нас», - підсумувала вона.

«Главком» повідомляв, що у Києві офіційно презентували логотипи фіналів Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: