Ситуація з терактами в Україні (трансляція прес-конференції)

Ситуація з терактами в Україні (трансляція прес-конференції)
Фото з місця вибуху у Києві, де було поранено нардепа Ігоря Мосійчука 

Заступник директора Українського інституту дослідження екстремізму розповість про рівень підготовки терактів під час їх виконання

Сьогодні 27 жовтня, п’ятниця, об 11:30 в прес-центрі «Главкома» відбудеться прес-конференція на тему: «… і знову теракт?»

Запрошені гості:

Богдан Петренко, заступник директора Українського інституту дослідження екстремізму, який аналізуватиме ситуацію з терактами в Україні, рівень підготовки терактів під час їх виконання, які повинні бути дії держави та суспільства, чи всі ситуації можна назвати терактами.

Трансляцію прес-конференції можна подивитись тут: 

Як заявив радник голови МВС Зорян Шкіряк, українські правоохоронці за три з половиною роки запобігли понад 300 терактам.

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: