Українці встановили екран на кордоні й показують білорусам промовисті кадри (відео)

Українці встановили екран на кордоні й показують білорусам промовисті кадри (відео)
Білборд на кордоні з Білоруссю
фото: скрін із відео «Белсат»

Завдяки проектору демонструють відео та світлини 

На Житомирщині на кордоні з Білоруссю українці встановили екран, на якому на проекторі транслюють кадри війни. Ролик опублікувало видання «Белсат», який отримав запис від читачів.

У відео показані заяви Олександра Лукашенка про підтримку Росії, що вторглася в Україну, та кадри російських обстрілів, які завдавалися зокрема з боку Білорусі. Також, на екрані демонструють фотографії з тілами мирних мешканців Бучі убитих під час російської окупації міста, та звернення президента України Володимира Зеленського до білорусів.

Як зазначає «Белсат», з українського боку на кордоні встановили біло-червоно-білий прапор на підтримку білоруського народу. За словами читачів видання, трансляцію з екрану добре видно та чутно на території Білорусі.

Зауважимо, напередодні обидві країни вивішували на кордоні білборди: українці закликали білорусів «не ставати окупантами, як росіяни», ті у відповідь обіцяли знайти «справжніх окупантів» та показували світлини часів Другої світової війни з написом «Білорусь пам'ятає».

Раніше повідомлялося, що Білорусь почала раптову перевірку бойової готовності армії.

Читайте також: Білорусь знову продовжила військові навчання з РФ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: