Як російські олігархи ховають свої суперяхти в Туреччині (відео)

Як російські олігархи ховають свої суперяхти в Туреччині (відео)
Яхта Абрамовича Solaris
скріншот з відео

Багаті прибічники Путіна дуже бояться втратити через санкції свої статки

У той час як Росія вже шостий місяць продовжує руйнувати життя мільйонів українців, постійні завсідники карибських островів, іспанської, французької та італійської рів’єр – кремлівські олігархи – продовжують на очах у всього світу рятувати свій розкішний спосіб життя. Це як приватні літаки, так і супер яхти вартістю 100, 200, 500 і навіть 700 мільйонів доларів. Від санкцій та інших можливих неприємностей із законом російська еліта спочатку втекла до Дубая, а на літо перебралась до Туреччини.

Турецькі води, а саме мальовничий регіон під назвою Мугла, до якого входять такі міста як Бодрум, Мармарис, Геджек і Фетхіє сьогодні стали заповідником для розкішних яхт найбагатших росіян.

Журналіст Михайло Ткач провів розслідування, у якому вдалося зафіксувати обидві суперяхти Романа Абрамовича вартістю більше мільярда доларів, яхту бізнес-партнера Абрамовича – Олександра Абрамова. Перероблений у яхту криголам колишнього агента КДБ Володимира Стржалковського, яхту одного з найбагатших людей Росії Леоніда Міхельсона, олігархів Дмитра Риболовлєва та Рустема Тєрєгулова.

Нагадаємо, у порту Гамбурга була заарештована яхта Luna, яка належить російському олігарху Фархаду Ахмедову. Вартість судна оцінена в €400 млн.

Прокремлівський мільярдер перебуває в списку санкцій ЄС з початку квітня. Фархад Ахмедов заробив статки на газовому бізнесі. Forbes нещодавно оцінив його статки в €1,4 млрд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: