Мережею шириться вірусний жарт про росіянина, який ніби-то грає за збірну Ісландії

Мережею шириться вірусний жарт про росіянина, який ніби-то грає за збірну Ісландії

Збірна Ісландії – головний символ цьогорічного чемпіонату Європи з футболу. Не маючи жодного професійного клубу, вікінги вже пробилися до вісімки кращих.

Капітан збірної Арон Гуннарсон не цурається повчити життю самого Роналду, хоча у вільний від футболу час, працює в одному з готелів Рейк'явіка.

Арон Гуннарссон, игрок сборной Исландии. В остальное время зам. управляющего гостиницей Reykjavik Residence Hotel pic.twitter.com/MQFzIZyuWQ

— Сергей Д (@sd0107) 28 июня 2016 г.

Повірили? Вітаємо! Ви долучилися до тисячі обдурених росіян.

Гуннарсон – професійний футболіст, який уже п'ять років грає за британський «Кардіф», забивав голи різним іменитим командам. А інший «Гуннарсон» біля рецепції готелю – зовсім інша людина. І взагалі не ісландець. А москвич Олександр, відомий у Тwitter'і під ніком «Червона панамка».

Футбольні вболівальники обман викрили. Але натовп, розчарований грою рідної збірної і слухати нічого не хотів.

Насправді ж друзі, помітивши схожість програміста із ісландським футболістом, придумали жарт, який став вірусним. Його передрукували сайти з мільйонами підписників. Хтось підправив статтю про Гуннарсона у Вікіпедії, а Google на запит про зображення ісландця почав видавати «Червону панамку». Москвич потрапив навіть в ефір російських телеканалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: