Найєм: Справа Онищенко - це історична справа для НАБУ

Найєм: Справа Онищенко - це історична справа для НАБУ

«Поки що Генпрокуратура сама по собі, без НАБУ, не подавала ніяких подань про зняття недоторканності за Юрія Луценка», - зазначив нардеп

Народний депутат України Мустафа Найєм допускає, що Генпрокуратура до закінчення поточної сесії парламенту може внести подання про позбавлення недоторканності деяких депутатів. Про це він заявив в ефірі телеканала «112 Україна», коментуючи аналогічну заяву генпрокурора Юрія Луценка.

«Я думаю, що таке може бути, тим більше, що ми знаємо, що до Луценка готувалися такі подання у Верховну Раду, вони готувалися за Шокіна, готував їх Столярчук, в тому числі, і він знає точно, які є справи, і я сподіваюся, що вони з'являться. З іншого боку, давайте почекаємо. Поки що Генпрокуратура сама по собі, без НАБУ, не подавала ніяких подань про зняття недоторканності за Юрія Луценка», - зазначив Найєм.

Як повідомлялося, сьогодні регламентний комітет визнав законним подання ГПУ щодо зняття недоторканності та надання дозволу на арешт нардепа від «Волі народу» Олександра Онищенка. Рішення було прийнято одноголосно.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: