«Подякуйте за це Путіну». Лещенко шокував росіян зізнанням

«Подякуйте за це Путіну». Лещенко шокував росіян зізнанням
Ведуча не очікувала такої промови від Сергія Лещенка
скріншот з відео

«Українці ще довго отримуватимуть задоволення від смерті росіян»

Член наглядової ради «Укрзалізниці» та колишній нардеп Сергій Лещенко виступив у ролі запрошеного гостя в ефірі російського опозиційного телеканалу «Дождь». Під кінець розмови, він шокував ведучу та глядачів відвертим зізнанням – «Хороший русский – мертвый русский».

«Неочікуване завершення ефіру на Дожде. Розповів шокованій ведучій про те, що українцям приносить задоволення дивитися на трупи вбитих росіян. «Хороший русский – мертвый русский». Завдяки Путіну, подобається це комусь чи ні, але воно стане правилом для поколінь українців. Хоча особисто я даю шанс кожному викреслити себе з цього списку, заявивши своє ставлення до війни», – прокоментував цей епізод Лещенко.

Ведуча ефіру була явно розгублена і ще намагалась якось пом'якшити риторику гостя, але її спроби були слабкими.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму біля селища Новофедорівка 9 серпня пролунали потужні вибухи.

Вибухи сталися поряд із військовим аеродромом, звідки зазвичай злітають російські літаки, що атакують ракетами південь України. 

Згодом стало відомо, що окупаційна адміністрація Криму оголосила евакуацію. 

Міністерство оборони Росії стверджує, що причиною вибухів на військовому аеродромі в селищі Новофедорівка (Саки) стала «детонація кількох авіаційних боєприпасів».

Тим часом Міністерство оборони України теж зробило заяву щодо пожежі на території аеродрому «Саки» в районі Новофедорівки у тимчасово окупованому Криму.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: