Порушення карантину: тисячі людей у Кривому Розі створили чергу за спецперепустками до транспорту (відео)

Порушення карантину: тисячі людей у Кривому Розі створили чергу за спецперепустками до транспорту (відео)
У Кривому Розі тисячі робітників «АрселорМіттал» створили чергу, що є порушенням карантину

Ніхто у черзі не дотримувався дистанції в 1,5 метра, але багато людей стояли у масках

У Кривому Розі тисячі робітників «АрселорМіттал» створили чергу за спецперепустками для проїзду в громадському транспорті, що стало порушенням правил карантину. Про це повідомляє місцевий сайт 0564.ua.

Зазначається, що з 6 квітня у Кривому Розі перевезення пасажирів на міських маршрутах буде здійснюватися виключно за наявності «спеціальної перепустки», що дійсна зі службовим посвідченням. Як повідомляють криворіжці в соцмережах, тисячі робітників «АрселорМіттал Кривий Ріг» вишикувались біля прохідної, щоб отримати цю перепустку.

Черга розтяглася на сотні метрів. Ніхто не дотримувався дистанції в 1,5 метра, але багато людей стояли у масках.

Також повідомляється, що на самій перепустці немає персональних даних, її необхідно буде пред'являти разом зі службовим посвідченням.

Міський штаб із протидії та боротьби з коронавірусною інфекцією у невідкладному порядку надрукував спецперепустки, які робітники мають отримати у суботу та неділю, щоб встигнути до набуття чинності постановою Кабінету міністрів.

Відзначається, що штабом перепустки будуть передані тільки підприємствам і організаціям, які після отримання зобов'язані забезпечити видачу своїм працівникам.

Тим часом поліція за порушення правил карантину склала адмінпротокол відносно посадової особи одного із підприємств Кривого Рогу.

«4 квітня до поліції надійшло повідомлення щодо порушень правил карантину та неналежної організації роботи щодо отримання перепусток для проїзду у громадському транспорті для робітників одного із підприємств. За вказаним фактом співробітники Металургійного відділення поліції відносно керівника кадрів даного підприємства склали адміністративний протокол за ст.44-3 КУпАП (порушення правил карантину). Санкція статті передбачає штраф. Протокол буде направлено до суду для прийняття законного рішення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 6 квітня в Україні посилюються правила карантину, який введено через пандемію коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: