Що раніше говорив Рабінович про злиття із Опоблоком? (відео)

Що раніше говорив Рабінович про злиття із Опоблоком? (відео)
Рабінович: Льовочкін запропонував мені три речі

Рабінович 2017 року відмовлявся повертатися до Опоблоку

Рік року народний депутат Вадим Рабінович категорично відкидав можливість злиття партії «За життя» із «Опозиційним блоком». Відповідне відео від серпня 2017 року набуло поширення у соцмережах.

Рабінович тоді заявив про пропозицію, яка надійшла йому від депутата «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна про згортання власної політичної кар’єри в обмін, зокрема, на матеріальну підтримку на виборах. За його словами, Льовочкін також пообіцяв, що той матиме можливість номінувати свою кандидатуру як кандидата від «Опозиційного блоку».

«Льовочкін запропонував мені три речі. Перше - повернутися до «Опозиційного блоку». Друге - забрати з НАБУ заяву по його французьку віллу. І третє - прилетіти до нього на яхту, де він сидить з кураторами, я не знаю звідки - з ЦРУ або КДБ, не знаю, хто у нього куратори ... зі мною, мовляв, там переговорять, і я все зрозумію … Мені запропоновано було отримати 5 мільйонів доларів, які, як він сказав, я зможу використовувати на свій передвиборний штаб. І головне, це він думав мені полестить найбільше, що ми всі разом зберемося мірятися і той, хто перший за рейтингом, стане на чолі цієї опозиційної сили ... Дорогий пан Льовочкін! Дорогий для народу України, звичайно. Я вже вибрав відразу, вибрав давно і зараз хочу передати вам мою відповідь. Засуньте свої гроші собі в зад, тому що ви думаєте, що можна купити будь-яку людину і будь-яку систему. Засуньте собі ваші пропозиції … Ваші куратори нехай ідуть туди ж! Я не міняю Україну на кураторів!», - сказав Рабінович.

Нагадаємо, 9 листопада голова партії «За життя» народний депутат Вадим Рабинович і глава парламентської фракції «Опозиційний блок» народний депутат Юрій Бойко підписали угоду про об'єднання і створення «Об'єднаної опозиційної платформи За життя».

Зазначимо, Рабінович 2014 року обраний народним депутатом за списком політичної партії «Опозиційний блок». У липні 2016 року Рабінович розриває відносини з «Опозиційним блоком» і створює з іншим колишнім політиком від «Опозиційного блоку» Євгеном Мураєвим партію «За життя!». Однак зі складу фракції ОБ не виходить, щоб не втратити депутатський мандат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: