У Львові жінка влаштувала істерику через зауваження про російську мову (відео)

У Львові жінка влаштувала істерику через зауваження про російську мову (відео)
У одному із ресторанів Львова розгорівся мовний скандал
скріншот із відео

На прохання не грубіянити працівникам ресторану та говорити українською жінка відповіла агресією

Жінка влаштувала скандал у ресторані швидкого харчування у Львові після того, як їй зробили зауваження щодо спілкування російською мовою. У відповідь на це жінка почала агресивно себе поводити. Відповідне відео розмістила на своїй сторінці у Facebook громадська активістка та колишня директорка департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради Оксана Кошак.

«Щойно, ось ця дамочка хамила в Вікторії Гарденс працівникам KFC, на моє зауваження не хамити і спілкуватися українською кинула в мене підносом, плювалася, вирвала та кинула об підлогу телефон. Її позиція «я буду разгаварівать на язике каком хачу», – зазначила Оксана Кошак.

Жінка зазначила, що викликала поліцію, а після прибуття правоохоронців написала заяву на дебоширку.

«Досить толерантності до хамів! Що дивує, всі столики були зайняті і ніхто ні слова не сказав, коли нас українців у Львові поливали брудом в прямому і переносному сенсі», – зазначила вона.

Нагадаємо, раніше російськомовна переселенка влаштувала мовний скандал у Львові. Мешканка Херсона обізвала хлопчика зі Львова «чувирлом і пацюком» через те, що він запитав у доньки її подруги-переселенки з Харкова, чому вона говорить російською мовою. Жінка виклала у соцмережі відео, в якому заявила, що зараз «не на часі обговорення питання про мову».

Також раніше в одній із одеських крамниць відвідувач обурився, що його обслуговують українською мовою, і влаштував скандал. Відео інциденту уже з’явилося у соцмережах та месенджерах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: