У Вінницькому кардіоцентрі спалах коронавірусу

У Вінницькому кардіоцентрі спалах коронавірусу

Захворіли 11 медиків та 10 пацієнтів

У Вінницькому кардіоцентрі зафіксували спалах коронавірусу. Інфекцію виявили в 11 медиків та 10 пацієнтів. Наразі заклад не працює.

Про це під час брифінгу 17 липня повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

У кардіоцентрі коронавірус виявили в однієї з медичних сестер. Після цього змінили маршрути пацієнтів по наданню екстреної медичної допомоги. Хворих почали доставляти в лікарню імені Пирогова.

У закладі обстежили всіх співробітників і пацієнтів. Станом на 16 липня тестування провели 222 людям. Коронавірус виявили у 21 випадку. Захворіло 11 медичних працівників (1 лікар, 8 медсестер і 2 санітарки) і 10 пацієнтів.

Пацієнтів кардіоцентру з негативними результатами ПЛР-тесту виписали додому. Хворі на COVID-19 з клінічними проявами інфекції госпіталізовані в інфекційне відділення міської клінічної лікарні №1. Без клінічних ознак виписали під нагляд сімейних лікарів.

«Ситуація знаходиться під контролем. Після завершення всіх протиепідемічних заходів кардіоцентр відновить роботу», – зауважив міський голова.

Нагадаємо, станом на ранок 17 липня у Києві підтверджено 6689 випадків Covid-19.  За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 76 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: