У Вінниці водій влаштував перегони з поліцією та протаранив службовий Prius

У Вінниці водій влаштував перегони з поліцією та протаранив службовий Prius

В ніч з 10 на 11 листопада у Вінниці патрульні поліцейські затримували чоловіка на позашляховику

Водій Audi Q7 влаштував перегони з поліцейськими. Один з службових Toyota Prius, на якому намагалися перекрити дорогу, втікач протаранив. 

Як розповіли редакції сайту Vinbazar.com у прес-службі патрульної поліції Вінниці, близько 22:00 правоохоронцям надійшло повідомлення від громадян, що вулицею Зулінського рухається автомобіль за кермом якого водій напідпитку.

Патрульні наздогнали авто, але кермувальник не реагував на вимоги зупинитися, а навпаки пришвидшив рух.  Audi виїхала на вулицю Київську та попрямувала на виїзд із міста. Інший екіпаж намагався перекрити дорогу автомобілем, але порушника це не зупинило. Він протаранив патрульний Prius та продовжив втечу. Затримати його вдалося лише в межах Стрижавки. Втікаючи власник позашляховика пробив колесо, що й змусило його зупинитися. Але чоловік спробував втекти від поліції на своїх двох, а коли його наздогнали, то пручався та вдарив одного з патрульних в обличчя. 

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Порушника 1962 року народження доправили у відділок. На нього склали постанови за статтями: 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), 122 (Перевищення водіями транспортних засобів швидкості руху, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху, порушення правил перевезення людей та інших правил дорожнього руху), 173 (Дрібне хуліганство).


Керівник патрульної поліції Вінниччини Редван Усеінов на своїй сторінці у Facebook зазначив, що в автомобілі, який постраждав, знаходився командир третьої роти Осадчук, який нещодавно затримував рецидивіста на велосипеді, що відстрілювався з пістолета Макарова. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: