Отруєння Скрипалів: у Путіна відмовилися дискутувати з пресою

Отруєння Скрипалів: у Путіна відмовилися дискутувати з пресою
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков

«Ми більше не будемо вести розмову із засобами масової інформації», заявив Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков не став коментувати інформацію про підозрюваних в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів в Солсбері і заявив, що Кремль більше не вестиме дискусію зі ЗМІ по цій темі.

Про це повідомляє «Риа Новости».

«Ми більше не будемо вести розмову із засобами масової інформації. ВВС не може щось підтвердити, ВВС може висунути припущення або ще щось. І оскільки вся дискусія ведеться на рівні ЗМІ, ми - як Кремль - більше не хочемо в цій дискусії брати участь», - сказав Пєсков.

Цю заяву він зробив, відповідаючи на запитання про те, що президент Росії Володимир Путін, ймовірно, був проінформований неправильно про особи росіян Руслана Боширова та Олександра Петрова, яких Лондон підозрює в отруєнні Скрипалів.

До слова, 1 жовтня ЗМІ повідомили, що полковник російського розвідувального відомства ГРУ Анатолій Чепіга («Руслан Боширов»), якого Велика Британія підозрює в отруєнні екс-агента російської розвідки Сергія Скрипаля, очолював операцію з вивезення до Росії екс-президента України Віктора Януковича.

Нагадаємо, 5 вересня прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії звинувачують двох співробітників російської військової розвідки - Олександра Петрова і Руслана Боширова.

Міністр внутрішніх справ Великобританії заявив, що агенти ГРУ Росії, яких Британія підозрює в отруєнні Скрипалів, будуть заарештовані і притягнуті до кримінальної відповідальності Британією або її союзниками, якщо виїдуть за межі Росії.

Як відомо, Боширов і Петров дали інтерв’ю пропагандистському ресурсу Russia Today, головний редактор якого заявила, що чоловіки самі їй подзвонили і запропонували зустріч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: