Трамп не вірить, що останню масштабну кібератаку організувала Росія

Трамп не вірить, що останню масштабну кібератаку організувала Росія
Президент США Дональд Трамп сумнівається щодо масштабної хакерської атаки

«Кібер-атаки набагато частіше зустрічаються у фейкових новинах» – Трамп

Президент США Дональд Трамп сумнівається, що масштабну хакерську атаку, якої зазнали мінімум три штати, організувала Росія.

Про це Трамп повідомив у Twitter.

«Кібер-атаки набагато частіше зустрічаються у фейкових новинах, ніж насправді. Я був повністю поінформований, і все під контролем. Росія, Росія, Росія – перше, що починають співати, коли щось відбувається, тому що провідні ЗМІ, в основному з фінансових причин, бояться обговорювати можливість того, що це може бути Китай», – написав Трамп.

Трамп також додав, що під час виборів у США машини для голосування могли бути зламані, і тому нібито насправді він виграв вибори.

Адміністрація Twitter доповнила твіт Трампа повідомленням про те, що «виборчі органи визнали Джо Байдена переможцем президентських виборів у США».

Держсекретар США Майк Помпео звинуватив Росію у причетності до масштабної кібератаки на американські відомства і компанії, яка тривала з весни 2020 року. Росія категорично заперечує свою причетність до цієї справи.

Між іншим, спецслужби США підтвердили масштабну кібератаку на урядові структури. Згідно з їх інформацією, організували атаку російські хакери.

Нагадаємо, Російські хакери, пов’язані зі Службою зовнішньої розвідки, зламали системи міністерства фінансів США.

Як повідомлялося, у Білому домі запідозрили, що президент США Дональд Трамп готується скасувати результати виборів і захопити владу в країні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: