У порожніх через карантин містах бродять дикі тварини (відео, фото)

У порожніх через карантин містах бродять дикі тварини (відео, фото)
Представники фауни просто розширюють території в пошуках їжі

Корови, пуми, варани та інші дикі тварини тепер вільно почуваються на вулицях міст

Люди, які змушені через карантин сидіти в оселях, все частіше бачать на порожніх вулицях міст диких тварин. Представники фауни просто розширюють території в пошуках їжі.

Так, видання Newsflare виклало відео, зняте в багатому передмісті індійської столиці Ґурґаоні. На вулицях району, де розташовуються дорогі торгові центри, нічні клуби, офіси західних компаній, тепер розгулюють корови.

Newsflare опублікувало ще один ролик від доглядача національного парку, який зняв його на острові Конг в провінції Таїланду Крабі. Замість туристів пляжі окупували комодські варани, довжина яких може перевищувати три метри, а вага - 80 кілограмів.

Американська телекомпанія KDVR повідомила, що за два дні поліцейські міста Боулдер прийняли кілька дзвінків, в яких городяни повідомляли правоохоронців про пум, які розгулюють вулицями.

.jpg_234

Тако раніше повідомлялося, про пуму в столиці Чилі Сантьяго.

Деяким тваринам доводиться несолодко, і вони б'ються за їжу. Так, світ облетіли кадри бійки сотні голодних мавп на вулиці одного із міст в Таїланді.

Нагадаємо також, що в каналах Венеції з'явилися риби, а в акваторії були помічені дельфіни. Також у центрі столиці країни у фонтані плавали качки, а на вулицях бачили дикого кабана.

.jpg_235

Як відомо, Венеція розташована на півночі Італії, в епіцентрі спалаху коронавірусу.

За даними Worldmeters, станом на ранок 27 березня у світі заражено коронавірусом 533 015 осіб, з них 124 387 одужали і 24 093 померли.

В Україні зафіксовано 218 випадків зараження коронавірусом, з них 5 летальних, 4 людини одужали.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: