«Бориспіль» і завтра продовжить приймати літаки (онлайн-табло)

«Бориспіль» і завтра продовжить приймати літаки (онлайн-табло)
У ніч на 28 березня Україна мала повністю закрити авіасполучення та перетин кордону поїздами

28 березня очікується приліт 27 літаків з Парижу, Берліну, Лондона, Праги, Стамбула, Дубаі і інших міст, де швидкими темпами поширується коронавірус

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» продовжить і завтра, 28 березня, приймати літаки з різних країн світу. Це можна побачити на онлайн табло аеропорту.

Зокрема, 28 березня очікується приліт 27 літаків з Парижу, Берліну, Лондона, Праги, Стамбула, Дубаі і інших міст, де швидкими темпами поширується коронавірус.

Як повідомлялося, з 28 березня повернутися до України можна буде лише пішки чи машиною. У ніч на 28 березня Україна повністю закриє авіасполучення та перетин кордону поїздами. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Міністр запевнив, що громадяни які прибувають чартерними літаками із зони потенційної активності вірусу перевіряються лікарями.

Нагадаємо, 25 березня уряд увів режим надзвичайної ситуації на всю територію України.

Згідно з рішенням уряду, режим надзвичайної ситуації вводиться на 30 днів.

Крім того, на 30 днів по всій країні продовжується карантин.

За словами прем'єр - міністра, режим надзвичайної ситуації можуть припинити раніше терміну на окремому засіданні уряду, якщо ситуацію з поширенням коронавірусу буде подолано.

За даними Worldmeters, станом на ранок 27 березня у світі заражено коронавірусом 533 015 осіб, з них 124 387 одужали і 24 093 померли.

В Україні зафіксовано 218 випадків зараження коронавірусом, з них 5 летальних, 4 людини одужали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: