В окупованому Севастополі прогриміла «бавовна» (відео)

В окупованому Севастополі прогриміла «бавовна» (відео)
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Окупаційна влада поки що ніяк не коментує гучні звуки, які чули місцеві мешканці

У тимчасово окупованому Севастополі в Криму вночі 22 березня пролунали вибухи. Після цього зникла електрика в районі Південної бухти. Про це пишуть місцеві пабліки.

Жителі міста пишуть про кілька гучних звуків, схожих на вибухи. Один пролунав приблизно о 03.40, а інший десь о 4.40 у районі Пожарова.

«Якісь постріли та вибухи – що відбувається, не ясно... У Севастополі вибух!» – пишуть у Telegram-каналах «ПП Севастополь» та «Севастополь сльозам не вірить».

Як повідомляють користувачі, після схожих на вибухи звуків зникло світло в Південній бухті, що розташована в центральній частині міської забудови та поділяє Південну сторону Севастополя на Міську й Корабельну.

У мережі опублікували відео вибуху.

Очевидці зазначають, що від вибухової хвилі в них задрижали вікна в оселях та спрацювали сигналізації в автомобілях.

«З'явилася інформація, що на Севастополь могла бути здійснена атака і морськими, і повітряними безпілотниками», – пише Telegram-канал «ВЧК-ОГПУ».

Також повідомляється про нові вибухи з 5:44 й до 6:23 з проміжками в 10-15 хвилин. Пабліки повідомляють про активну роботу ППО в місті. Крім того, було чутно звуки автоматної черги. Ймовірно, в бухті збито морський безпілотник.

У місті наразі не фіксуються влучання, задимлень та пожеж не видно. Водночас перекрито рейд та рух катерів.

Окупаційна влада поки що мовчить.

Нагадаємо, що ввечері 20 березня в тимчасово окупованому Джанкої на Кримському півострові пролунало кілька вибухів. Зокрема, БПЛА атакували аеродром, військове містечко, залізничний вузол.

Пізніше у ГУР Міноборони України підтвердили успішний удар по залізниці й знищення партії російських «Калібрів». Після вибухів у Джанкої введений режим надзвичайної ситуації.

До слова, Генштаб повідомив мету вибухів у Джанкої.

Читайте також: Вибухи у Джанкої: аналітики припустили, яка техніка РФ постраждала (супутникові знімки)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: