Влада Росії вперше визнала втрати через операції партизанів на Білгородщині

Влада Росії вперше визнала втрати через операції партизанів на Білгородщині
Командир РДК
фото: armyinform.com.ua

Російський чиновник розповів про втрати серед росіян під час рейдів проукраїнських підрозділів «Російського добровольчого корпусу» та легіону «Свобода Росії» у Бєлгородську область

У ході бойових дій у Білгородській області на початку червня загинули щонайменше 14 російських загарбників із сусідньої Псковської області. Про це заявив губернатор Псковщини Михайло Ведерніков у своєму відеозверненні в Telegram.

«Похорон проходив минулого і цього тижня. На жаль, це не останні жалобні заходи. На цей момент нам відомо як мінімум про 14 загиблих у ті дні», – розповів чиновник.

За його словами, ще 10 солдатів потрапили у полон. Із них трьох уже повернули.

Таким чином псковський губернатор уперше повідомив про втрати серед росіян під час рейдів проукраїнських підрозділів «Російського добровольчого корпусу» та легіону «Свобода Росії» у Білгородську область. 

Нагадаємо, після рейдів російських добровольців до прикордоння РФ у країні-агресорці вирішили відродити прикордонні війська, які ще на початку свого президентства ліквідував Путін.

До слова, на початку червня начальник штабу РДК Олександр з позивним «Фортуна» розповів, що в Білгородській області збройні сили РФ нарощують спротив операції «Російського добровольчого корпусу», який воює з путінським режимом у Росії. Він заявляв, шо російська армія не контролює районний центр Шебекіна. 

Напередодні добровольці зайшли у передмістя Шебекіна на Білгородщині.

Крім того, легіон «Свобода Росії» показав бої з окупантами на Білгородщині.

Читайте також: Ситуація на Білгородщині: мешканці російського Шебекіно втікають із міста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: