Александр Тимошенко Муж экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко

Знущання над жінкою - це методи часів Гітлера

Звернення Олександра Тимошенка до громадськості світу з приводу голодування дружини Юлії Тимошенко

Звернення Олександра Тимошенка до громадськості світу з приводу голодування дружини Юлії Тимошенко.

Минуло одинадцять днів як моя дружина Юлія Тимошенко оголосила голодування проти тотальних фальсифікацій виборчого процесу в Україні. Це голодування в ім’я України, ультиматум теперішній владі, що жити і управляти так більше не можна. Це ультиматум Жінки, Матері, Дружини цинічним функціонерам від влади, які прагнуть її фізичного знищення. Суть самопожертви Юлії Тимошенко - це виклик владі, звернення до всього людства з приводу встановлення диктатури в Україні.

У демократичних країнах це вже мало стати дієвим сигналом до прийняття заходів для усунення системних недоліків, допущених в ході виборів. Але тільки не в Україні, де у народу фактично вкрали можливість вільного волевиявлення. Голодування – це єдине, що могла дозволити собі лідер опозиції Юлія Тимошенко. Навіть ціною свого здоров’я та життя вона прагне утвердити право людей на вільне волевиявлення та привернути увагу світу до внутрішніх проблем України і до того стану, в який завів державу сьогоднішній злочинний режим Януковича.

Ці вибори не можна вважати чесними і демократичними. Ми просимо світ визначитись з цього приводу. Своїм зволіканням ви даєте ще якусь надію на існування цій зажерливій владі. Вибори не можна визнавати – тому що це суцільна фальсифікація, підкуп і залякування. У них не брали участь лідери опозиції - Юлія Тимошенко і Юрій Луценко. Вони за гратами. Потрібно чесно і мужньо сказати, що ця виборча кампанія сфальсифікована! І не треба вводити себе й інші держави в оману, що це не так. Суди, Центральна виборча комісія, територіальні виборчі комісії, центральні ЗМІ, які управляються правлячим режимом, силові відомства і структури, які, не приховуючи, розправляються з непокірними громадянами і політиками - це маркер цих виборів.

Ми просимо світ не підтримувати диктатора Януковича, не робити вигляд, що він проводить реформи, а допомогти нам відкрити публічні міжнародні антикорупційні транснаціональні розслідування відвертої тіньової фінансової діяльності сім'ї Януковича і його оточення, зупинити його всім разом і повернути Україну в Європейську сім'ю і до європейських цінностей.

Незаконно засуджена Юлія Тимошенко голодує вже одинадцять днів. Стан її здоров’я значно погіршився. Абсолютно нелюдською є застосована владою практика фізичного знущання над Юлією Тимошенко. Це типові замашки часів гітлерівського режиму в самій гіпертрофованій формі – знущання над жінкою.

Все це відбувається на тлі повного ігнорування владою позиції європейських інституцій. Крім того, свідомо не виконуються положення резолюцій Європейського Парламенту від 9 червня, 27 жовтня та 1 грудня 2011 р. та Парламентської асамблеї Ради Європи від 26 січня 2012 р.

Останні події в Україні яскраво підтверджують факт, що період демократичного розвитку держави, розпочатий після перемоги Помаранчевої революції, завершено. В даний час тривають політичні репресії з боку теперішньої влади. Кількість політичних в’язнів в Україні зростає з кожним днем. Скоро до них приєднаються ті, хто виступає проти фальсифікацій виборів. Але не видно справ проти фальсифікаторів, бо головний фальсифікатор - в Межигір’ї.

Я звертаюся до Дружини і Матері, лідера опозиції – мужнього борця, патріота України Юлії Тимошенко з проханням припинити голодування.

Твоє життя належить вже не тобі, твоє життя належить Україні, належить тим 11 мільйонам українців, які на президентських виборах бачили тебе Президентом України і бачать на чолі нашої країни в недалекому майбутньому.

Ти своїм вчинком ще раз підтвердила, що навіть в катівнях теперішньої влади можна боротися за свободу і бути сильнішою режиму, який тебе боїться. Але голодування і можливі наслідки будуть тільки їм на радість. Не допусти цього! Життя Людині дає Господь Бог!

Звертаюся до міжнародних організацій українців в світі, Європейського Парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів країн ЄС з проханням допомогти Україні в боротьбі за демократію і європейський вибір, додержання прав людини, проведення нових чесних і демократичних виборів з участю Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: