Анатолій Матвійчук Народний артист України

Як я відпочиваю наодинці з російськими каналами

Чого варта лише одна фраза одіозного Соловйова: Українці це такий народ, із яким без батога та тротилу говорити неможливо...

Отаке воно їхнє ТБ

Оскільки в турецькому готелі в пакеті немає жодного українського каналу, зате є з півдесятка російсьских (стс, нтв , ртр-планета, россия та інші) маю можливість моніторити їхню стратегію мовлення.

Отож, дві речі впадають в око. Перша - неймовірна кількість серіалів власного виробництва воєнно кримінальної тематики. Ефір заповнили менти і прокурори, спецназ і люди в погонах. Культ сили і зброї, грубість і хамство деяких діалогів зашкалює.

Друга тенденція - культ СРСР з деталізацією тодішніх цін і цінностей, романтизація буквально всього. Подається все так, що час правління Сталіна-Хрущова-Брежнєва був золотою ерою в житті росіян.

Ну й третє - політичні шоу, в яких кількість брехні і фізіологічної ненависті до українців просто вражаюча. Чого варта лише одна фраза одіозного Соловйова: - українці це такий народ, із яким без батога та тротилу говорити неможливо... Отаке воно, їхнє ТБ.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: