Богдан Буткевич Журналіст

Коломойський збирається показати Зеленському, хто в домі господар?

Ігор Коломойський та Володимир Зеленський

У справі доступу до тіла Зеленського Коломойський явно не отримує бажаного. Ну, а ходити з козирів він вміє

Чим більше читаю вчорашні заяви Зе з приводу дефолту та Коломойського, в яких він рішуче відсторонюється від останнього - тим більше допускаю перенесення парламентських виборів на осінь. 

Не тільки тому, що є цілком об'єктивно законодавчі та технічні проблеми з друком бюлетенів та грошима. А тому, що Коломойський цілком може вирішити, що, мовляв, треба показати, хто в домі господар і чого сам Зеленський без його підтримки вартий. І використає свою портновсько-ківаловську судову агентуру, щоби Конституційний суд 11 червня прийняв рішення не на користь Зе.

Тобто, визнав рішення про розпуск Ради неконституційним. Правда, у виборах кревно зацікавлений Порошенко, але про ступінь його впливу на суди говорити наразі важко - він же їх не міняв, по суті, а просто примучував портново-ківаловців до роботи на себе.

А тепер повернемося до Бе і Зе. Як бачимо, у справі доступу до тіла Зеленського пан Беня явно не отримує бажаного. Ну, а ходити з козирів він вміє.

Так що очікую на операцію «примучення Зе до миру». Тому не ризикував би зараз сказати, що вибори відбудуться саме 21 липня.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: