Україні не варто особливо розраховувати на ефемерних «хороших русских»

Сергій Скрипаль

Пора позбавлятися шкідливого наівняку, що всі жертви Кремля обов’язково «друзі України»

Про холодний душик і «хороших русских»

Тут анонсують книжку редактора ВВС Марка Урбана по отруєннях Скрипалів і шпигунах після «холодної війни». Я таке люблю, збираю і Макінтайра та Хоффмана перечитала на раз.

Так от, пишуть, що Скрипаль, якого невдало труїли російські чепіги із ГРУ не вимикав «Пєрвий канал», «навіть, сидячи в придбаному будинку, придбаному британською розвідкою MI6» радів з приводу особливо щодо складних відносин Москви з Україною. І взагалі адепт кримнаша, а українців називав вівцями, яким треба добрий пастух (Путін, мабуть).

Перше, що Скрипаль, що його кілери холодна гебешна шушера. Якщо досвідчений офіцер у будинку придбаному за кошти британських платників податків, запоєм дивиться Кисєльова та Соловйова, страшно, що там у мізках пересічного агєєва, який поїхав до ЛНР відробляти кредит.

Друге. Пора позбавлятися шкідливого наівняку, що всі жертви Кремля обов’язково «друзі України» і співчувають нам. ГРУ просто намагалося ліквідувати особу, яка певний час була в.о. начальника відділу кадрів. Але загальний тупізм, ніч із маріхуаною і жінкою пониженої соціальної відповідальності вскладчину зробила погану справу — випадково убили невинну британку Дон Стерджес. І нарешті півень клюнув у сраку британським спецслужбам: бо що за спецслужби, коли росіяни спокійно убивають простих британців «новичком» зі скриньки пожертв.

Третє. Скрипалі це х*рня. А от умовні грамари нації типу Усика і блондинчика для фрігідних розвєдьоночок Винника, де одне каже «Крим Божий», а інше «ми ж браття», яких тягнуть за вуха, як лідерів думок — це жесть. Як і недавня заява від Піховшека, що кожен АТОвець «считает что у него есть индульгенция на убийство, и он может убивать. Действиям таких людей должен давать суд».

Про мантру, яка була на недавніх похоронах Захарченка «людей согнали, они заложники» — взагалі складно говорити. Бо ніхто насильно не змушував цілувати труну і купувати дорогі букети.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: